Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!

Tudástár

Bélflóra-erősítés a kiegyensúlyozott immunrendszerért
01
Júl

Az erős immunrendszer alappilére az egészséges és kiegyensúlyozott bélflóra! Hogyan érhetjük el és tarthatjuk meg emésztőrendszerünk optimális állapotát? – Olvass tovább és kiderül!

Méregtelenítés gemmoterápiával
26
Jún

Gyógynövények rügyeiből, bimbóiból kinyert hatóanyagtartalom, méregtelenítés, megújulás? A MARNYS® Phytalgem Dren ezt kínálja!

Gondolatok a vegánságról
16
Jún

Mi az, hogy vegán? Miért jó vegán táplálkozást követni? Mire kell figyelni? Tényleg csak egy újabb „divatos filozófia”? Vallási, hitbéli, vagy egészségügyi alapokon nyugvó választás?

Ismerd meg a Homoktövist!
13
Jún

Egészségtudatosság, immunvédelem, természetes C-vitamin tartalom? Igen, mindez egy különleges superfoodba zárva!

Stresszcsökkentés és sportolás a kiegyensúlyozott hétköznapokért
05
Jún

A mindennapi stressz a 21. század velejárója, kezelésére elengedhetetlen lenne az ideális táplálkozás és a megfelelő mozgás. De kinek van erre ideje?

A magnézium D-vitaminra gyakorolt hatása
28
Máj

A D-vitamin immunrendszerre gyakorolt hatása ismert, jótékony tulajdonságának maximális kifejtéséhez azonban katalizátorokra van szüksége. Ezen katalizátorok közül, ha egyet ki kellene emelni, akkor az mindenképpen a magnézium lenne.

Cebida és Mag Vit étrend-kiegészítő termékek legfőbb jellemzői
23
Máj

A MARNYS® Cebida-Multivitamin a fenntartható egészségért és Mag Vit-Iható lendület magnéziumfolyadék eleve oldott hatóanyagaiknak köszönhetően kiváló hasznosulással járulnak hozzá a szervezet vitamin- és magnéziumszintjének megfelelő fenntartásához.

Szépségápolás és fittség az otthonmaradás időszaka alatt – 2. rész
20
Ápr

A járványhelyzet miatti otthonmaradás nem jelenti azt, hogy teljesen el kellene hanyagoljuk külsőnket. Habár a szalonok szolgáltatásaikról átmenetileg le kell mondanunk, azért ne feledjük: otthon is sokat tehetünk szépségünk megőrzéséért.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.