Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Tudástár

D-vitaminos immunerősítés gyerekeknek! - Pár csepp egészség!

MARNYS®
2020.10.12 06:00
D-vitaminos immunerősítés gyerekeknek! - Pár csepp egészség!

Őszi immunerősítés, vitaminpótlás a D-vitamin cseppek támogatásával! Óvjuk tudatosan a gyerekek egészségét!

Az ősz már javában tart, a természet elkezdte felölteni sárgás-barna kabátját, hogy aztán lassan átadhassa magát a közelgő télnek. E csodálatos átalakulást ajánlott a szabadban töltött idővel a lehető legjobban kiélvezni. Ehhez persze elengedhetetlen gyermekeink, szeretteink és önmagunk megfelelő immunvédelmét biztosítani.

A gyerekek számára különösen fontos megfelelő mennyiségben bejuttatni minden olyan vitamint, ami növekedésükhöz és immunrendszerük erősítéséhez kell. Eme szükséglet fedezésére célszerű gyermek vitaminok , illetve D-vitamin cseppek segítségét igénybe venni.

D-vitaminra fel!

Kétségtelen, hogy a D-vitaminos immunerősítés minden korosztály számára elengedhetetlen, ugyanakkor a gyerkőcöknél kiemelt figyelmet igényel. Különösen igaz ez a napfényhiányos őszi és téli hónapok alatt. Ilyenkor az enyhe, gyakran csalóka időjárás kedvez a náthának és az influenzának. A legyengült immunrendszer könnyebben megadja magát a vírusoknak és a kis beteg hosszú napokat vagy akár heteket tölthet ágyban úgy, hogy kellemetlen tünetekkel és rossz közérzettel küzd.

Ugyanakkor a napi szintű D-vitamin bevitel nem csak a betegségek megelőzésében játszik szerepet. Alapvető a kicsik csontjainak, fogainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. Ezen felül támogatja a kalcium és a foszfor felszívódását. Továbbá fontos szem előtt tartani, hogy a D-vitamin szintéziséhez, vagyis beépüléséhez nélkülözhetetlen az optimális magnéziumszint megléte. Így érdemes a D-vitamin szedését magnéziummal, illetve további immunerősítő vitaminokkal kombinálni.

A MARNYS® D-vitaminos immunerősítőinek szinte mindegyike felnőttek számára is ideális választás. A folyékony multivitamin cseppeket ráadásul még adagolni is könnyű, hiszen vízbe, gyümölcslébe, esetleg teába belekeverhetők, de halmazállapotuknak hála önmagukban is könnyedén fogyaszthatók. Életkortól függő adagolásuk mértéke kényelmesen használható pipettával történik. Így a kimérés és a fogyasztás is egyszerűen meg tud valósulni, ráadásul az étrend-kiegészítők alkalmazása nem jelent kockázatot az ételintoleranciával küzdők számára sem.

Az egész család, de különösen a gyermekek D-vitaminos immunerősítéséhez válaszd a MARNYS® prémium termékeit, amelyeket nagyszerű ár-érték arányban tudsz megrendelni webshopunkból! Ha kérdésed van, elérhetőségeink valamelyikén bátran lépj kapcsolatba kollégáinkkal!

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.