Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!

Tudástár

Februárban egy cseppnyi egészség lesz a középpontban!
14
Febr

Még közel sincsen vége a télnek, sőt, az elmúlt évek tapasztalatából kiindulva az igazán csípős hetek még csak most érkeznek. Hogy hó vagy eső fog hullani, azt még nem tudhatjuk, de azt igen, hogy a cseppes vitaminjainknak érdemes lenne az italodban végezniük!

Támogasd alvásod melatoninnal
31
Jan

Talán nem kell különösebben hangsúlyoznunk, hogy az alvással töltött idő mennyisége és minősége milyen nagy mértékben van hatással a nappalokra, hosszútávon pedig az egészségedre. Eláruljuk, hogy miként támogathatod szervezeted alvással történő regenerálódását, ha nem szeretnél különféle mesterséges kemikáliákhoz nyúlni.

Mi a tökéletes karácsonyi ajándék?
09
Dec

Milyen a jó karácsonyi ajándék?

Mivel ahány ember, annyi személyiség, ezért nehéz megállapítani, hogy pontosan mi a tökéletes ajándék. Ennek ellenére van néhány tipp, ami mindenki számára hasznos lehet a nagy karácsonyi dömping során. Nézzük, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni!

MÁJUS 20. - A méhek világnapja
20
Máj

Május 20-a 2018 óta a Méhek világnapja. Ezen a napon emlékezünk meg a méhek fontos szerepéről, ugyanis nélkülük nagy bajban lenne az elővilág.

A Marnys számára lényeges a környezetvédelem és a fenntarthatóság, így természetesen a méhek létét is kulcsfontosságúnak tartjuk. 

Immunerősítés liposzómális C-vitaminnal
16
Máj

Téged is kínoz a tavaszi fáradtság? Hiába a jó idő, te legszívesebben egész nap az ágyat nyomnád? Ideje felturbózni az immunrendszered különleges vitaminjainkkal! Ismerd meg az úgynevezett liposzómális C-vitamint, az egyedi technológiával előállított étrendkiegészítőt! 

Miért érdemes rendszeresen kollagént szedned?
12
Máj

Mit eredményez 10 000 mg I-es típusú hidrolizált kollagén fogyasztása? Csupa jót! Jó, ha tudod, hogy nem egyszerűen egy szépségvitaminról van szó: a kollagén tulajdonképpen egy nagy molekulájú fehérje, mely a megfelelő izomzat, az egészséges kötőszövet, az ízületek, valamint a haj-bőr-köröm triumvirátusának kulcsfontosságú alkotóeleme. 

Méhpempő és propolisz, a könnyed évszakváltásért
07
Febr

Itt a farsangi időszak, mely jelzi a tavasz közeledtét. Ilyenkor a hosszú téli hónapok után érdemes testünket is felkészíteni az évszakváltásra. Erre kiváló természetes anyagok állnak rendelkezésünkre, melyek teljes körűen támogatják testünket és lelkünket egyaránt. 

Figyelj a test és lélek harmóniájára!
09
Júl

Egészséges lélek nem létezik egészséges test nélkül, és fordítva sem. Felgyorsult világunkban különösen oda kell figyelnünk a test és lélek harmóniájára, ezzel válik hatékonnyá a munkavégzésünk, és a napi jóllét alapvetően ennek köszönhető.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.