Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!

Tudástár

MÁJUS 20. - A méhek világnapja
20
Máj

Május 20-a 2018 óta a Méhek világnapja. Ezen a napon emlékezünk meg a méhek fontos szerepéről, ugyanis nélkülük nagy bajban lenne az elővilág.

A Marnys számára lényeges a környezetvédelem és a fenntarthatóság, így természetesen a méhek létét is kulcsfontosságúnak tartjuk. 

Immunerősítés liposzómális C-vitaminnal
16
Máj

Téged is kínoz a tavaszi fáradtság? Hiába a jó idő, te legszívesebben egész nap az ágyat nyomnád? Ideje felturbózni az immunrendszered különleges vitaminjainkkal! Ismerd meg az úgynevezett liposzómális C-vitamint, az egyedi technológiával előállított étrendkiegészítőt! 

Miért érdemes rendszeresen kollagént szedned?
12
Máj

Mit eredményez 10 000 mg I-es típusú hidrolizált kollagén fogyasztása? Csupa jót! Jó, ha tudod, hogy nem egyszerűen egy szépségvitaminról van szó: a kollagén tulajdonképpen egy nagy molekulájú fehérje, mely a megfelelő izomzat, az egészséges kötőszövet, az ízületek, valamint a haj-bőr-köröm triumvirátusának kulcsfontosságú alkotóeleme. 

Méhpempő és propolisz, a könnyed évszakváltásért
07
Febr

Itt a farsangi időszak, mely jelzi a tavasz közeledtét. Ilyenkor a hosszú téli hónapok után érdemes testünket is felkészíteni az évszakváltásra. Erre kiváló természetes anyagok állnak rendelkezésünkre, melyek teljes körűen támogatják testünket és lelkünket egyaránt. 

Figyelj a test és lélek harmóniájára!
09
Júl

Egészséges lélek nem létezik egészséges test nélkül, és fordítva sem. Felgyorsult világunkban különösen oda kell figyelnünk a test és lélek harmóniájára, ezzel válik hatékonnyá a munkavégzésünk, és a napi jóllét alapvetően ennek köszönhető.

Sport és vitaminok – melyek és miért a legfontosabbak?
29
Jún

A napi vitaminbevitel kiemelt fontossággal bír, ha rendszeresen sportolunk, egészséges életmódot folytatunk, illetve mindemellett odafigyelünk a szervezetünk szükségleteire, a csontjaink és a bőr egészségének alakulására.

Fiatalító csodaszer, ami immunerősítő hatással bír?  Igen, ez a Q10-koenzim!
18
Jún

Az immunrendszer erősítése elengedhetetlen, azonban nem csak a téli időszakban legyengült szervezet esetében szükséges védekezni a vírusokkal szemben, hanem egész évben tudatosan fókuszálni kell a szervezet megerősítésére és ellenállóbbá tételére egyaránt.

Ismerd meg a folyékony vitamin előnyeit, és győződj meg hatékonyságáról!
07
Jún

Napjainkban az ember rádöbben arra, hogy a legnagyobb értéke az életben nem más, mint az egészsége. Azonban ahhoz, hogy kicsattanó egészséggel rendelkezzen és akadályozó betegségek nélkül élhesse meg a hétköznapokat, tudatosan oda kell figyelnie arra, hogy mit fogyaszt.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.