Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Tudástár

Junior Vit-Méhpempővel a minihősökért!

MARNYS®
2020.09.17 13:47
Junior Vit-Méhpempővel a minihősökért!

Támogasd gyermeked egészségét a MARNYS® JUNIOR VIT – Méhpempővel a minihősökért étrend-kiegészítővel!

Gyermek immunerősítés az őszi időszakban

Az őszi időszak beköszöntével az időjárás is lassan rosszabbra fordul, ami kedvez a baktériumok, vírusok könnyebb és gyorsabb terjedésének. Ez sajnos különösen megviseli a gyerekeket, hiszen az ő immunrendszerük még nem olyan fejlett, így könnyebben elkaphatják a fertőzéseket. Ehhez párosul a közösségi lét jelentette fokozott igénybevétel is. Megijedni azonban ettől még nem kell, inkább szenteljünk nagyobb figyelmet a kicsik szervezetének megfelelő felkészítésére, támogatására. Tehát adjunk nekik tápanyagokban gazdag ételeket, ha lehet kerüljük a túlcukrozott édességeket, töltsünk velük sok időt a szabadban és támogassuk pluszban immunrendszerüket magas minőségű vitaminkészítmények segítségével. Szerencsére ehhez napjainkban számos termék áll rendelkezésre, ám több szempontot is érdemes figyelembe venni, amikor gyermek vitamint választunk. 

Persze megannyi remek gyermek immunerősítőt találhatunk a piacon, azonban a MARNYS® JUNIOR VIT étrend kiegészítője számos előnyével kimagaslik a többi szereplő közül. Miért? Méhpempő és 12 fajta vitamin tartalmával elősegíti a kicsik fejlődésben lévő szervezetének erősödését és hatékony működését.

Itt mindenképpen kiemelendő a méhpempő összetétel, ugyanis egy kivételes superfoodról van szó. A fiatal dolgozó méhek garatmirigyében termelődő, nagy dózisú fehérjeváladék példának okáért erősíti az idegrendszert, antibakteriális és antivirális hatással bír, növeli a mentális, illetve fizikai teljesítményt, továbbá emésztési zavarok kezelésében is hatékony.

A JUNIOR VIT folyékony állagának köszönhetően a kisebb gyermekeknek történő beadása sem okozhat gondot. Finom erdei gyümölcsös ízvilágának köszönhetően gyümölcslébe vagy juice-ba egyszerűen elkeverhető. Folyékonyságának hála az emésztőrendszerbe kerülve, más tablettás formájú társaival szemben gyorsabban és hatékonyabban hasznosul.

Kérdés vagy vitamin rendelési szándék esetén bátran vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén! Intelligens chatbotunk által pedig egyéb hasznos információkat is megtudhatsz, illetve értékes kedvezményhez juthatsz! Szerezd be nálunk a magas minőségű multivitamint gyermekednek!
Iható védelem, MARNYS®!

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.