Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!

Tudástár

Ismerd meg a liposzómás C-vitamint!
26
Aug

Egészségünk alappilére a C-vitamin, szedjük is rendszeresen. De vajon azt tudjuk, milyen formában hasznosul leginkább? És azt, miért a liposzómás C-vitamin a legokosabb választás?!

 

L-carnitine: fejlődő izomzat, alacsony testzsír!
18
Aug

Aki fogyni szeretne, annak számos lehetőség áll a rendelkezésére, aminek segítségével hatékonyabbá teheti a folyamatot. A diéta, pontosabban a helyes táplálkozás, illetve a sport alapvetőek a súlyvesztéshez, ám akad némi plusz segítség is különféle étrend-kiegészítők formájában. Ezek egyike az L-carnitine.

Immunerősítés és szépségápolás egyszerre? - Velünk lehetséges!
12
Aug

Az immunerősítés és szépségápolás látszólag nagyon távol állnak egymástól. Pedig sokkal több közös van bennük, mint azt elsőre gondolnánk!

Folyékony vitamin gyermekeknek: egészséges immunrendszer minden nap!
10
Aug

A gyermekek immunvédelmének fontossága megkérdőjelezhetetlen! Ehhez ideális választás a folyékony vitaminpótlás!

Tudj meg többet a magnézium és az L-karnitin hatásairól!
07
Aug

Görcsoldás, zsíranyagcsere-fokozás, bőrszépítés és hatékonyabb edzés a magnézium + L-karnitin kombinációjával lehetséges! És mi minden még? Az alábbiakból kiderül!

Szempillanövesztésre fel!
31
Júl

Az egészségtől ragyogó, dús szemöldök és szempillák valószínűleg minden nő vágya. A csábító pillantás elérése szerencsére nem álom, természetes módszerekkel elérhető!

D-vitamin cseppek a könnyű felszívódás érdekében
27
Júl

A D-vitamin immunerősítő hatása mára közismert ténnyé vált. Ez a zsírban oldódó vitaminfajta, pontosabban hormon, alapvetően a bőrfelületet ért UV-B sugárzás által keletkezi.

Mi a szerepe a K2-vitaminnak?
27
Júl

Napjainkban a különféle étrend-kiegészítők és multivitaminok a virágkorukat élik. Ennek legfőbb oka, hogy egyre nehezebb a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat, immunerősítő vitaminokat, ásványi anyagokat pusztán élelmiszerekből fedezni.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.