Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Tudástár

Szépségápolás és fittség az otthonmaradás időszaka alatt – 1. rész

Szeitz Krisztina
2020.04.08 15:37
Szépségápolás és fittség az otthonmaradás időszaka alatt – 1. rész

A világot sakkban tartó járvány kiszélesedése óta hazánkban is egyre több korlátozást vezettek be. A lakosság egészségének megóvására tett erőfeszítések szükséges velejárójára az otthonunkba való tudatos visszavonulással jár.

Ám ez értünk van és nem ellenünk! Ha e tényt sikerül tudatosítanunk és elfogadnunk, akkor már nem is lesz olyan nehéz a megszokott szépségápolási rutinjaink elengedése. Bár kétségtelen, hogy nem egyszerű szembesülni a fodrász, manikűrös, kozmetikus, fittness stúdió hiányának következményeivel. Ugyanakkor nincs minden veszve! Otthonunk biztonságába való visszavonulás közben sem kell lemondanunk szépségünk megőrzéséről!

Szépségápolás otthon? – Naná!

  • A természetes köröm is gyönyörű

Talán az első és legszembetűnőbb hiány a körmeink állapotán mutatkozik meg. Mostanra a legtöbb szépségszalon bezárt, így szinte lehetetlenség betartani a szokásos „2 hetente irány a körmös!” rutint. Következménye a tartós lakk, vagy műköröm drasztikus lenövése, mely egy különösen erős szín viselése esetén még látványosabb tud lenni. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, ha a természetesség felé fordulunk. Fogd a reszelőt, a lakklemosót és távolíts el körmeidről minden anyagot és vágd rövidre őket. Elsőre nagyon fura és kellemetlen lesz, de hidd el, körmeid is hálásak lesznek az átmeneti pihenőért.

 

  • Haj ez vagy szénakazal?

Na igen, a fodrász hiány, lassan ez is aktuálissá válik. A lenövést, egy jó otthoni hajfestéssel, még csak-csak orvosolja az ember, de a hajvágás már nehezebb eset. Nem javaslom, hogy az épp kezünk ügyébe kerülő ollóval egy gyengébb pillanatunkban nekiessünk csodás tincseink megkurtításának. Inkább próbáljuk meg élvezni a helyzetet, lehet egy kicsivel hosszabb haj is passzol az arcunkhoz. A hajunk minőségének megóvásárért pedig otthonunkban maradva is rengeteget tehetünk. Kedvenc hajpakolásunk házhoz rendelésével, most végre van idő magunkat kényeztetni!

 

  • Okosan a házi kozmetikával

A kozmetikától való kényszerű távolmaradás alatt is megőrizhetjük bőrünk szépségét és üdeségét. Sőt, az otthonmaradás alatt igyekezzünk minél több figyelmet fordítani ápolására. Gondoljunk csak bele, megviselt arcbőrünknek milyen megkönnyebbülést jelent a szokásos smink elhagyása és az otthoni pakolások rendszeres alkalmazása?! Így, hogy nem kell folyton rohannunk sokkal több időnk marad a reggeli és esti arcápolási rutin korrekt betartására. Emellett az otthoni peelingezésre, hidratáló arcpakolások felrakására is több időt és figyelmet szentelhetünk.

 

  • Nőies szépség megőrzésének támogatása belülről

„A szépség belülről fakad!” – Elcsépelt mondat, de igaz. Persze rendkívül fontos, milyen ápoló termékeket használunk kívülről, elengedhetetlen, hogy belülről is támogassuk szervezetünket. A szép bőr, haj és köröm elérése a cukroktól, szénhidrátoktól való mentességen túl az értékes tápanyagok és vitaminok bevitelén alapul. Mivel a natúrabb külső jobban felszínre hozza az alapokat, ezért most különösen fontos az egészséges haj-bőr-köröm kombinációja.

Ahogy már említettem, e törekvés eléréséhez nélkülözhetetlen a jó minőségű ételek fogyasztása. Sajnos pusztán élelmiszerrel nem tudjuk bevinni az összes szükséges vitamint, így érdemes étrend-kiegészítőket is alkalmazni az egészség és szépség párosának elnyeréséhez. Ehhez tökéletes segítőtársnak a MARNYS® BEAUTY COL LIQUID bizonyul. Folyékony étrend-kiegészítőnk bizonyított hatékonyságát kollagén, hialuronsav, proantocianid, vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönheti. A többek között A-, C-, E-vitaminoknak, valamint B-komplexnek hála a BEAUTY COL LIQUID nemcsak széppé varázsol, hanem egészségesebbé is tesz. Az említett vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, ezáltal segítve ellenállóbbá válni a betegségekkel szemben.

 

A gondosan válogatott összetevők szinergiájának hála a szervezet immuntámogatásán túl termékünk segít helyreállítani a bőr textúráját és fiatalos ragyogását. Ezen felül megelőzi a körmök elgyengülését és javítja a haj állapotát. A BEAUTY COL LIQUID komplex hatása révén ideálisan beilleszthető a napi rutinba, ezzel támogatva a szervezet védekező képességét, valamint könnyebbé téve az eddig természetesnek vett szépségmegőrzés átmeneti időszakát.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.