Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!

Legyél MARNYS® viszonteladó!

Étrend-kiegészítő szaküzlet, fitness terem, webáruház, vagy más üzlet tulajdonosa vagy, amibe illenének termékeink? Szívesen értékesítenél igazán hatékony, megbízható forrásból származó, hatóságilag tesztelt vitaminokat? Egy országosan és Európában is elismert márkával bővítenéd portfóliód? Folyamatos termékellátást szeretnél mellébeszélés nélkül? Szeretnéd a legjobb áron megkapni termékeid a MARNYS® egyetlen hivatalos magyarországi importőrétől?

Ha bármelyikre is IGEN a válaszod, Legyél viszonteladó Partnerünk!

Ehhez nincs más dolgod, mint az alábbi űrlapot kitölteni és várni a viszonteladói szerződésed, ha pedig kérdésed lenne, olvasd el gyakran ismételt kérdéseinket. Amire ott sem kaptál választ, ne feledd el megkérdezni a kapcsolati űrlap kitöltése során!

Szerződés előtt nyugodtan töltsd le és tanulmányozd előzetes viszonteladói tájékoztatónkat az alábbi gombra vagy IDE kattintva.

MARNYS® termékek

[GYIK] - Gyakran Ismételt Kérdések

Az 1968-as alapítású spanyol MARTÍNEZ NIETO vállalat márkája, a MARNYS 2017 óta van jelen a hazai étrend-kiegészítő piacon.

A MARNYS elkötelezett híve a természetes alapanyagú termékeknek, amelyek előállításánál a gyártó nem alkalmaz ionizált sugárzással kezelt alapanyagokat, továbbá tartózkodik a GMO-összetevőkkel (úgynevezett genetikailag módosított összetevők) való mindennemű érintkezéstől is, hiszen ez nem felel meg a természetes gyártási módszer támasztotta követelményeknek.

A MARNYS termékei szerte a világon már több, mint 60 országban kerülnek forgalmazásra. Népszerűségének fő oka, hogy az értékes vitaminok és természetes összetevők ideális kombinációja mellett a MARNYS termékcsaládja az innovatív gyártási technológiával előállított folyékony formulával az aktív hatóanyagok hatékonyabb és gyorsabb felszívódását garantálja. Teszi mindezt folyékony halmazállapotával, egy újfajta egészségmegőrzés lehetőségét kínálva.

A folyékony formula sokkal magasabb biológia hasznosulást tesz lehetővé a szervezet számára.

A MARNYS étrend-kiegészítői halmazállapotuknak köszönhetően szinte azonnal a véráramba kerülnek és a folyékonyságból adódó gyors felszívódás miatt 90-98%-ban hasznosulnak.

A MARNYS vitaminok ivóampullás és adagolócseppes kiszerelésben járulnak hozzá a kiegyensúlyozott életminőség fenntartásához. Az ivóampullás forma nagy előnye, hogy kísérőfolyadék nélkül bevehető és bárhová könnyen magunkkal vihető, így a napi rohanásban is biztosan mindig kéznél lesz. Az üveg-, illetve cseppentős csomagolás azon túl, hogy praktikus, még újrahasznosítható is, mely tény a környezetvédelem szempontjából roppant lényeges.

Szállítás futárszolgálattal (Nettó 60.000 Ft alatti vásárlás esetén 1.181 Ft + ÁFA, fölötte INGYENES!):

A rendelés feladásától számított max. 2-3 munkanapon belül kapod meg raktáron lévő termékek esetén rendelésed. (A legtöbb rendelést 1-2 napon belül szállítjuk) Ha bármilyen oknál fogva nem tudjuk teljesíteni az általad leadott rendelést, vagy késéssel tudunk szállítani, ügyfélszolgálatunk tájékoztat a megadott e-mail címen vagy telefonszámon!

Fizetési módjaink közül viszonteladó partnereinknek online bankkártyás fizetés a rendelés leadásakor, előre utalás, illetve külön partneri megállapodás alapján 8 napos átutalási lehetőségei vannak a rendelés vételárának kiegyenlítésére.

Egyértelműen kell tájékoztatnod ügyfélszolgálatunkat, mindenképpen írásban még a feladás előtt, amennyiben ezt elmulasztod, nem vagyunk kötelesek a terméket visszavenni. Az ilyen jellegű problémákkal írj e-mailt ügyfélszolgálatunknak a rendeles@aerosoft.hu e-mail címre.

  • Felhívjuk figyelmed, hogy céges vásárlóként nem élhetsz 14 napos elállási jogoddal!

Személyes átvételre viszonteladó partnereinknek jelenleg nincs lehetősége.

Termékeink viszonteladói árát minden esetben egyedileg határozzuk meg a partner igényei alapján, melyet az előzetes felmérést követően ajánlunk ki, és annak elfogadása után szállítói szerződésbe is belefoglalunk.

Nincs minimális rendelési mennyiség, bármennyi terméket rendelhetsz, mi kiszállítjuk.

A szállítási költség nettó 60.000 Ft alatti vásárlás esetén 1.181 Ft + ÁFA, fölötte INGYENES!

Kövesd az alábbi lépéseket:

  • Töltsd ki az alábbi űrlapot
  • Várd a szerződésed
  • Juttasd vissza az aláírt szerződést
  • Küldd el emailben rendelésed a rendeles@aerosoft.hu email címünkre
  • Ismételd az előző lépést, amikor fogyóban van a készleted

Viszonteladói űrlap

Melyik termékeink iránt érdeklődsz?
Szeretnéd kérni egyedi, szezonális betöltési ajánlatunkat?
Regisztrációs nyilatkozatok
Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.