Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!

Védőeszköz nagykereskedelem

Ha olyan cég, vagy viszonteladói partner vagy, aki megbízható forrásból származó védőeszközök beszerzése mellett elkötelezett, a megoldás az Aerosoft Kft. Akár viszonteladói céllal vásárolnál, vagy akár munkatársak között, illetve más közösségekben a gócpontok kialakulását szeretnéd megelőzni, s így egy kényszerű leállást elkerülni, az alábbi űrlapot szükséges kitölteni, hogy ajánlatot adhassunk. Ha pedig kérdésed lenne, olvasd el gyakran ismételt kérdéseinket. Ha egyészségügyi intézménytől keresel minket, szívesen küldünk referenciákat is. Mivel tudjuk, hogy számodra legfontosabb a gyorsaság, igyekszünk mihamarabb kiszolgálni, budapesti raktárunkból AZONNAL, de ehhez az alábbi űrlapot töltsd ki, és mi jelentkezünk.

VÉDŐESZKÖZÖK NAGYKERESKEDELMI ÁRON - LEGYÉL AEROSOFT VISZONTELADÓ PARTNER!

Amire a fenti űrlapon sem kaptál választ, ne feledd el megkérdezni a kapcsolati űrlap kitöltése során! Az alábbi gombra vagy IDE kattintva áttanulmányozhatod viszonteladói tájékoztatónkat.

Amennyiben érdekelne vitamin kínálatunk is, olvasd el MARNYS ajánlatunkat is az alábbi gombra vagy IDE kattintva.

A teszteket magánszemélyek részére nem, kizárólag gazdasági szereplők számára áll módunkban értékesíteni.A tesztek elvégzésére javallott megbízott orvos, üzemorvos, egészségügyi asszisztens igénybevétele.

[GYIK] - Gyakran Ismételt Kérdések

Covid gyors tesztek – cégek, jogi személyek részére, házilag öntesztelésre nem alkalmasak!

Az antigén tesztekkel a korai szakaszban kiszűrhető a fertőzött egyén. Az antitest tesztekkel felderíthetők a tünetmentes fertőzöttek és a COVID-19 vírusos fertőzésen átesettek is ellenőrizhetik, hogy az antitestek jelen vannak-e a szervezetükben. Tesztek típusa: orrgarat váladék, újbegyből vérminta, nyálteszt.

Maszkok – 3 rétegű, KN95, FFP2 szűrős és szűrő nélküli, FFP3 szűrős és szűrő nélküli maszkok felnőttek és gyermekek részére egyaránt.

Kesztyűk – vinyl, latex, nitril

Védőruhák – overálok, látogatói köpenyek, zsilipruhák, lábzsák, hajháló.

Tűk, szárnyas tűk – speciális ajánlatok külön kérésre

Pulzoximéter – a véroxigén szint mérésére

Részletes termékcsoportonkénti tájékoztatót IDE kattintva találhatsz termékeinkről.

Szállítás futárszolgálattal (Nettó 60.000 Ft alatti vásárlás esetén 1.181 Ft + ÁFA, fölötte INGYENES!):

A rendelés feladásától számított max. 2-3 munkanapon belül kapod meg raktáron lévő termékek esetén rendelésed. (A legtöbb rendelést 1-2 napon belül szállítjuk) Ha bármilyen oknál fogva nem tudjuk teljesíteni az általad leadott rendelést, vagy késéssel tudunk szállítani, ügyfélszolgálatunk tájékoztat a megadott e-mail címen vagy telefonszámon!

Fizetési módjaink közül viszonteladó partnereinknek online bankkártyás fizetés a rendelés leadásakor, előre utalás, illetve külön partneri megállapodás alapján 8 napos átutalási lehetőségei vannak a rendelés vételárának kiegyenlítésére.

Egyértelműen kell tájékoztatnod ügyfélszolgálatunkat, mindenképpen írásban még a feladás előtt, amennyiben ezt elmulasztod, nem vagyunk kötelesek a terméket visszavenni. Az ilyen jellegű problémákkal írj e-mailt ügyfélszolgálatunknak a rendeles@aerosoft.hu, vagy az info@aerosoft.hu e-mail címre, esetleg mindkettőre, ha biztosra mennél.

  • Felhívjuk figyelmed, hogy céges vásárlóként nem élhetsz 14 napos elállási jogoddal!

Személyes átvételre viszonteladó partnereinknek jelenleg nincs lehetősége.

Termékeink viszonteladói árát minden esetben egyedileg határozzuk meg a partner igényei alapján, melyet az előzetes felmérést követően ajánlunk ki, és annak elfogadása után szállítói szerződésbe is belefoglalunk.

Nincs minimális rendelési mennyiség, bármennyi terméket rendelhetsz, mi kiszállítjuk.

A szállítási költség nettó 60.000 Ft alatti vásárlás esetén 1.181 Ft + ÁFA, fölötte INGYENES!

Kövesd az alábbi lépéseket:

  • Töltsd ki az alábbi űrlapot
  • Várd a szerződésed
  • Juttasd vissza az aláírt szerződést
  • Küldd el emailben rendelésed a rendeles@aerosoft.hu email címünkre
  • Ismételd az előző lépést, amikor fogyóban van a készleted

Az alábbi gombokra kattintva letöltheted termékcsoportonkénti kínálatunk tájékoztatóit.

 

Az alábbi gombra kattintva letöltheted aktuális, teljes árlistánkat, melynek segítségével le is adhatod majd rendelésed.

Nitril kesztyűk azonnal, készletről!

Dolphin Nitril Kesztyűk

Az alábbi gombokra kattintva letöltheted Quiclean kínálatunk tájékoztatóit, árlistáját és tanúsítványait, illetve engedélyeit.

Viszonteladói űrlap

Melyik termékeink iránt érdeklődsz?
Szeretnéd kérni vitamin ajánlatunkat is?
Regisztrációs nyilatkozatok

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.