Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Tudástár

Februárban egy cseppnyi egészség lesz a középpontban!

2023.02.14 14:19
Februárban egy cseppnyi egészség lesz a középpontban!

Még közel sincsen vége a télnek, sőt, az elmúlt évek tapasztalatából kiindulva az igazán csípős hetek még csak most érkeznek. Hogy hó vagy eső fog hullani, azt még nem tudhatjuk, de azt igen, hogy a cseppes vitaminjainknak érdemes lenne az italodban végezniük!

Hogyan változnak a vitaminszedési szokások?

Manapság már egészen nehéz megállapítani, hogy mikor köszönt be tartósan a tavasz. Nem ritka, hogy akár február-március hónapban egy-kettő igazán meleg napnak örülhetünk, de többnyire ezeket csípős, fagyos órák követik. A csalóka tavasznak sokan bedőlnek és az első melegebb napokat követően már meg is feledkeznek immunrendszerük támogatásáról. A kimerítő tél vége felé közeledve, a február a Maryns-nál az immunerősítés hónapja, amit cseppentős vitaminjaink széleskörű bemutatásával valósítunk meg. Ha már próbáltad és szereted, vagy ha még sosem alkalmaztad, akkor is érdemes tovább olvasnod, mert érdekes információkat tudhatsz meg pipettás és cseppentős termékeinkről! Hidd el, cikkünk végére te is örökre lemondasz a lenyelhetetlen kapszulákról és mindig a Marnys-t fogod választani.

Miért jobbak a folyékony formulájú vitaminok?

A folyékony vitaminok számos előnnyel bírnak. Ráadásul nem is kell hozzá kémikusnak lenned, hogy ezeket te magad is megtapasztald. Először is, képzelj el egy rohanós hétköznap reggelt, amikor igyekszel felkészíteni a gyerekeket az iskolára, miközben önmagadat is próbálod összerakni a munkához. Nem ritka, hogy kapkodós a reggel, igaz? Milyen szuper lenne, ha egy teendőt kihúzhatnál a listából! A jó hírünk az, hogy ez lehetséges! A cseppentős vitaminokkal lényegesen lerövidítheted a készülődést. Csupán néhány csepp a gyerek italába és máris egybekötötted a reggelit a vitaminpótlással. Ez pedig nem minden! A folyékonyság egyik nagy előnye, hogy a szilárd kapszulákkal ellentétben, számos felesleges adalékanyag elhagyható a gyártásuk során. Az eredmény egy tisztább formula, ami ráadásul rendkívül jól is hasznosul, hiszen a szervezet számára is könnyebb a feldolgozása. A Maryns cseppentős termékei közül, nem egy készítmény liposzómás, ami egy különleges burkot jelent. Ez segít abban, hogy a sejt a hasznosulás során a lehető legnagyobb mértékben jusson el a sejtekig. Mindezeket pedig tovább fokozzuk azzal, hogy a cseppentős vitaminok adagolása rendkívül egyszerű. A pipetták pont annyi hatóanyagot szívnak fel, amennyire a szervezetednek szüksége van.

Megannyi vitamin egyetlen cseppben!

Ne tévesszen meg, hogy ilyen csöppnyi dologról van szó, a benne lévő értékes vitaminok annál gazdagabbak. Hihetetlen, de ebben a kicsi cseppben, annyi vitamin bújik meg, ami képes pótolni a szervezet számára a napi szükségletet. A Marnys termékei változatos módon kombinálják a különféle vitaminokat, így attól függően, hogy mire szeretnél összepontosítani az egészségeddel kapcsolatban, kiválaszthatod a számodra tökéletes terméket vagy termékeket. A legtöbb étrend-kiegészítőnk allergénektől mentesek és akár vegán étrendet követők számára is ideálisak. Tudtad, hogy a B12-vitamin csak állati eredetű ételekben fordul meg? A Marnys B12-vitaminja egyedülálló módon teljesen vegán! Vagy, hogy a Marnys D3-vitamin olívaolajban oldott? Mindezt a folyékony, cseppentős formula és a Marnys innovációs megoldásai teszik lehetővé, hogy önmagadról és családodról is a lehető legjobb formában gondoskodhass.

Próbáld ki cseppes vitaminjainkat és győződj meg róla te is, hogy mennyi erő vagy egyetlen cseppben!

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.