Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Tudástár

Cebida és Mag Vit étrend-kiegészítő termékek legfőbb jellemzői

Szeitz Krisztina
2020.05.23 14:40
Cebida és Mag Vit étrend-kiegészítő termékek legfőbb jellemzői

A MARNYS® Cebida-Multivitamin a fenntartható egészségért és Mag Vit-Iható lendület magnéziumfolyadék eleve oldott hatóanyagaiknak köszönhetően kiváló hasznosulással járulnak hozzá a szervezet vitamin- és magnéziumszintjének megfelelő fenntartásához.

A MARNYS® CEBIDA multivitamin cseppje 6 alapvitaminnal – A-, B1-, B3-, B6- C-, D-vitamin - támogatja a gyermekek és felnőttek immunrendszerét. A gondosan válogatott összetevők a fejlődésben lévő szervezet fő területeire fejtik ki hatásukat. Így biztosítva a megfelelő csontozat és fogazat kialakulását, illetve a pszichés, motorikus és hormonális fejlődést.

A gyümölcsös ízvilágú, cseppentős kiszerelésű vitaminkomplex összetevői az alábbi jótékony hatásokkal bírnak:

  • Az A-vitamin alapvetően a normál látásért, a szem egészségéért felel. Ezen felül hozzájárul a nyálkahártya megfelelő állapotának fenntartásához és az immunrendszer optimális működéséhez.
  • A C-vitamin legismertebb és talán legfontosabb tulajdonsága immunerősítő mivoltában keresendő. Hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez, ezzel támogatva a normál pszichológiai funkciók működését és az idegrendszer kiegyensúlyozott állapotának megőrzését.
  • A multivitamin idegrendszerre gyakorolt jótékony hatását a B1-, B3- és B6-vitaminok kombinációja tovább erősíti. Ezen felül a B1-vitamin (tiamin) jótékony hatása a szív egészségének védelmére is kiterjed. A B3-vitamin (niacin) a C-vitaminhoz hasonlóan védi a nyálkahártyát.
  • A D-vitamin nélkülözhetetlen szerepet tölt be a betegségek megelőzésében, a megfelelő immunvédelem kialakításában. Az egészséges csontozat és izomfunkció biztosításában ugyancsak jelentős szerepet játszik.

A kényelmes és egyszerű használatot biztosító Cebida multivitamin komplexen támogatja a kognitív funkciókat, véd az oxidatív folyamatok ellen és segíti a megfelelő fizikai állapot fenntartását.

A Cebida összetevői ideális harmóniát alkotnak a MARNYS® MAG VIT magnézium-készítményünkkel. A MARNYS® MAG VIT az ugyancsak folyékony formulának és az ampullás kiszerelésnek köszönhetően könnyen bevehető, valamint narancsos ízvilágának hála még finom is.

A magnéziumhiány pótlására a legalkalmasabbak a szerves sók, mivel ezek jobban tolerálhatók, kevésbé okoznak bélrendszeri mellékhatásokat. Mag Vit termékünkben magnézium-citrát és magnézium- glükonát található, melyek kitűnően felszívódnak.

Továbbá a termék C- és B6-vitamint is tartalmaz, utóbbi elősegíti a magnézium felszívódását, ezért ajánlják a szakemberek az együttes fogyasztást.

A magnéziumról jó tudni, hogy az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezetünkben, jelentős szerepet játszik számos élettani folyamatban. Elengedhetetlen az izmok, az ízületek és a csontok, valamint az idegrendszer és az anyagcsere optimális működéséhez.

Kutatásokból úgy tűnik, hogy a magnéziumnak a D-vitamin eredményesebb beépülésében is kulcsszerepe van. A D-vitamin és a magnézium között feltárt biokémiai kapcsolat leegyszerűsítve a következő: a D-vitamin szervezetbeni szintéziséhez magnézium szükséges; „cserébe” az aktivált D-vitamin fokozza a magnézium bélből való felszívódásának a mértékét.

Érdemes tehát vegyesen táplálkozni és megfelelő étrend-kiegészítőket kombináltan alkalmazni annak érdekében, hogy a bevitt mikrotápanyagok kedvező hatásai a lehető legjobban érvényesülhessenek.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.