Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Tudástár

Méhpempő és propolisz, a könnyed évszakváltásért

MARNYS®
2022.02.07 13:24
Méhpempő és propolisz, a könnyed évszakváltásért

Itt a farsangi időszak, mely jelzi a tavasz közeledtét. Ilyenkor a hosszú téli hónapok után érdemes testünket is felkészíteni az évszakváltásra. Erre kiváló természetes anyagok állnak rendelkezésünkre, melyek teljes körűen támogatják testünket és lelkünket egyaránt. 

Miért a méhpempő?

A méhpempő összetétele nagyon komplex, és egy igen hatásos táplálék-kiegészítő. Az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150, biológiailag aktív összetevőt: fehérjét, zsiradékot, cukrot, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, enzimeket és számos egyéb bioaktív anyagot tartalmaz, melyek revitalizáló hatással rendelkeznek. A méhpempő egy tejszerű anyag, mely a dolgozó méhek váladékának keverékéből készül. Ez az egyetlen táplálék, amelyet a méhkirálynő egész életében fogyaszt. Nagyon értékes B-vitamin-forrást jelent, és nagy mennyiségben szolgáltat nyomelemeket és hormontermelést serkentő anyagokat. Telítetlen zsírsavakat és flavonoidokat tartalmaz, erős antimikrobiális anyagokat, amelyek megvédik a méhpempőt a bomlástól. Antiszeptikus és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek erősítik szervezetünk ellenálló képességét

Kedvező tulajdonságai közé tartoznak:

  • Energiát biztosít és serkentő hatású
  • Növeli a szellemi teljesítményt stresszes és fáradt időszakokban
  • Segíthet a gyomor-bélrendszeri panaszok leküzdésében
  • Késlelteti a korai öregedés megjelenését
  • Magas vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemtartalma miatt ajánlott műtétek utáni lábadozáskor
  • Ideális gyermekeknek és olyan személyeknek, akik elvesztették étvágyukat és gyengült a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességük
  • Foszfor- és kéntartalma miatt fontos kiegészítő a növekedés és a szellemi aktivitás támogatására
  • Esszenciális aminosavai jótékonyan hatnak a szervezet általános működésére
  • E-vitamint biztosít, amely különösen szükséges a reprodukcióhoz, és a terhesség alatt
  • Bár kisebb mennyiségben, de tartalmaz A-, C- és D-vitamint is

 

 

Mi az a propolisz?

A propolisz a méhek által termelt természetes keverék, amelyet facsírákból, rügyekből, fák nedvéből és más növényi forrásokból nyertek. A propolisz szó a görögből származik: pro = elöl, polisz = város, mivel a propolisz feladata a méhcsalád védelme, a kaptárban lévő nyílások vagy kis lyukak bebetonozása, így védve a méheket a külvilágtól.

A propolisz összetétele

A propolisz legalább 300 vegyületet tartalmaz, köztük magas a fenolos vegyületek (kávésav, fahéjsav) és a flavonoidok (galangin, kvercetin) tartalma; a flavonoidokban leggazdagabb élelmiszerek közé tartozik. A propoliszt tartalmazó természetes táplálékkiegészítők használata igen hasznos az évszakváltások idején.

A MARNYS® minden méhpempőt és propoliszt tartalmazó termékét szigorú minőségellenőrzés alatt állítja elő, a nyersanyagok beérkezésétől a piacon való forgalmazásig, azzal az egyetlen céllal, hogy vásárlóinknak a legmagasabb minőségű terméket kínáljuk.

Válassza ki a méhpempő termékkínálatunkból azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Fontos! Amennyiben hajlamos a méhtermékekre való allergiára, akkor feltétlenül hagyja abba a termék szedését, ha szájüregi viszketést, emésztési zavarokat, légzési nehézséget, orrfolyást vagy kiütéseket észlel.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.