Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Tudástár

L-carnitine: fejlődő izomzat, alacsony testzsír!

MARNYS®
2020.08.18 13:36
L-carnitine: fejlődő izomzat, alacsony testzsír!

Aki fogyni szeretne, annak számos lehetőség áll a rendelkezésére, aminek segítségével hatékonyabbá teheti a folyamatot. A diéta, pontosabban a helyes táplálkozás, illetve a sport alapvetőek a súlyvesztéshez, ám akad némi plusz segítség is különféle étrend-kiegészítők formájában. Ezek egyike az L-carnitine.

 

Az L-carnitine részt vesz a zsírégetésben, ám fontos hangsúlyozni, hogy teljesen természetes anyagról van szó. Ugyanis mindenki teste termel L-carnitine-t kisebb-nagyobb mennyiségben, és ezt csupán kiegészíthetjük a plusz mennyiség folyékony formulában történő bejuttatásával.

Az L-carnitine azáltal segít a zsírbontásban, hogy fokozza a szervezet zsíranyagcseréjét, emellett pedig az izmokra is jótékony hatással van. Ennek következményeképpen az edzések sem lesznek annyira kimerítőek, mint nélküle, vagyis a mozgás során történő kalóriaégetés is hatékonyabb általa. Ráadásul az immunrendszer erősítésében is részt vesz, vagyis több szempontból előnyös, így nem csak a fogyni vágyóknak, vagy testalak formálást végzőknek, hanem gyakorlatilag mindenkinek javasolt bármilyen formájú testmozgáshoz, akár egy intenzívebb erdei sétához is!

Érdekesség, hogy tanulmányokkal igazolták: a szervezet L-carnitine szintje a természetesnél alacsonyabb a depresszióval küzdők szervezetében. A betegség L-carnitine-pótlással történő kezelése ugyan jelenleg még kutatási fázisban van, ám az eredmények egyelőre biztatóak. Így aki rosszkedvét, borúlátását testmozgással javítaná, a zsírégetés mellett kedélyállapotán is javíthat L-carnitine bevitelével. Habár önmagában a sport tevékenység végzése, mindenkit jobb kedvre derít.

Lényeges még, hogy az L-carnitine önmagában kevésbé hatásos, mintha magnéziummal együtt szednénk, ezért érdemes a két étrend-kiegészítőt egyszerre használni a magasabb hatásfok elérése érdekében.

Kínálatunkból Te is beszerezheted a szervezeted számára fontos étrend-kiegészítőket, így az L-carnitine-t és a magnéziumot is! A 2000 mg L-carnitine tartalmú készítményünk kedvező áron vásárolható meg, ampullás kiszerelése folytán pedig egyszerű az adagolása is, így minden edzés előtt könnyen elfogyaszthatod egyéb folyadék bevitele nélkül. Persze edzés során ne feledkezz meg a szükséges folyadékpótlásról!  Természetesen választékunkban magnéziumot is találsz a Marnys MagVit B6 és Cvitaminnal termékünk által, vagyis a maximális hatékonyságot is könnyedén elérheted, ha nálunk vásárolsz!

Amennyiben kérdésed lenne az L-carnitine-nal vagy magnézium termékünkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.