Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Tudástár

Folyékony vitamin gyermekeknek: egészséges immunrendszer minden nap!

MARNYS®
2020.08.10 12:33
Folyékony vitamin gyermekeknek: egészséges immunrendszer minden nap!

A gyermekek immunvédelmének fontossága megkérdőjelezhetetlen! Ehhez ideális választás a folyékony vitaminpótlás!

 

A gyermekek egészséges immunrendszerének megóvása minden évszakban kiemelten fontos. Ehhez alapvető a kiegyensúlyozott, finomított szénhidrátoktól és egyszerű cukroktól minél inkább mentesített táplálkozás, valamint az optimális vitaminpótlás.

Miért nem elég a változatos táplálkozás?

Először is érdemes szem előtt tartani, hogy a napjainkban beszerezhető élelmiszerek döntő többségének tápanyagtartalma egyre szegényesebb. Így még a legegészségesebben étkező gyerkőcök számára is nélkülözhetetlen a megfelelő ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok kiegészítő bevitele. Ehhez párosul az a tény is, hogy sok gyermek válogatós az ételek tekintetében, esetleg ételallergiával ételintoleranciával küzd. Számukra még jelentősebb és szükségesebb a megfelelő étrend-kiegészítő napi szintű alkalmazása. Ezt pedig ajánlott lehetőleg olyan formában megtenni, hogy a gyermekek ne emelhessenek kifogást az immunerősítő szedése ellen, esetleg izgalmasnak tartsák azt.

A könnyen bevehető folyékony formula és az édes íz kombinációja jó megoldást nyújthat ebben a helyzetben, hiszen az édeset szinte minden gyermek szereti. Ennek megfelelően a MARNYS® folyékony vitaminok jelenthetik a tökéletes vitaminpótlást! A MARNYS® gyermek immunerősítő étrend-kiegészítői finom, gyümölcsös aromájúak, könnyedén adagolhatók, önmagukban, vagy gyümölcslébe keverve kellemes fogyasztási élményt garantálnak. Folyékonyságuk szűretlen gyümölcsléhez hasonlatos állagra emlékeztet. A MARNYS® gyermek immunerősítők további előnye, hogy cukor helyett édesítőszerrel készültek.

Mit válasszunk?

A napi adagolású, folyékony étrend-kiegészítők megfelelők a gyermekek egészségének támogatásához és az immunrendszerük erősítéséhez. A fejlődésben lévő szervezetükhöz szükséges vitaminokat tartalmazzák. Így például a MARNYS® FERROBINE MAX VASKONTROLL – Gyomorbarát vaspótlás könnyen emészthető összetevőivel ideális vaspótló. A MARNYS® JUNIOR VIT – Méhpempővel a minihősökért és a MARNYS® PROTECT JUNIOR - Immunturbó minihősöknek vitaminokkal és superfoodokkal támogatják a kicsik jólétét.

Webáruházunk további, gyermekek által is fogyasztható készítményeket kínál, melyek néhány kattintással az alábbi linken kényelmesen elérhetők.

https://www.marnys.hu/vitaminok-etrend-kiegesztitok 

Ha bármilyen kérdésed lenne a folyékony vitaminokkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.