Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Tudástár

Figyelj a test és lélek harmóniájára!

2021.07.09 10:15
Figyelj a test és lélek harmóniájára!

Egészséges lélek nem létezik egészséges test nélkül, és fordítva sem. Felgyorsult világunkban különösen oda kell figyelnünk a test és lélek harmóniájára, ezzel válik hatékonnyá a munkavégzésünk, és a napi jóllét alapvetően ennek köszönhető.

Ne hanyagold el a testi-lelki jóllétet!

Mindannyian azért dolgozunk, hogy boldogan, elégedetten éljük életünket, az anyagi jóllét biztosított legyen családunk számára. Ennek érdekében hajlamosak vagyunk egyre több túlórát vállalni és hétvégén is amolyan robotüzemmódban dolgozni. 

A folyamatos munkavégzés következtében rendkívül lecsökken a testmozgás, melyhez sok esetben rendszertelen étkezés is társul. A testi és lelki jóllét másodlagossá válik, így könnyen kialakulhatnak pszichoszomatikus betegségek, ez az életmód depressziót, szorongást, fizikai leépülést válthat ki.

Fel kell ismernünk időben a jeleket, és törekednünk kell a test és lélek harmóniájára.

Vitaminokkal a test és lélek harmóniájáért

A mozgáshiányos és passzív életvitel számtalan betegség kialakulásához vezethet, és nem csak az elhízásra gondolunk, hanem a mentális megbetegedésekre. 

A lelkiállapot nagyban befolyásolja az egészségünket, észrevétlenül idézheti elő a betegségeket, akár immunbetegséget is. Nyilván, ha betegek vagyunk, a lelki egyensúlyunk is felborul, viharosabbá válnak a mindennapi élethelyzetek kezelési módjai is.

Ha tudatosan élünk, időben észrevesszük magunkon akár a testi, akár a lelki tüneteket, akkor önmagunk megteremthetjük kisebb-nagyobb változtatásokkal a test és lélek harmóniáját. A vitaminok pótlása rendkívül nagy segítséget nyújt ebben. 

Egy új, innovatív alternatívát találunk a Marnys kínálatában, a folyékony vitaminokat, melyek fogyasztása sokkal egyszerűbb, mivel a teljesen természetes összetevőkből álló készítményeket a napi rohanás közben is bárhol, kísérő folyadék nélkül magunkhoz vehetjük. Az “együtt olcsóbb” folyékony vitaminok csomagja kifejezetten népszerű, hiszen gazdaságos, és a vitaminra, mint étrend-kiegészítőre egész évben szüksége van szervezetünknek.

Tárd fel a probléma okát és cselekedj!

Mielőtt téves öndiagnózist állítunk fel, vizsgáljuk meg a test és lélek aktuális állapotát, és amennyiben súlyosabbnak ítéljük a tüneteket, ne habozzunk szakember segítségét kérni!

Keressük meg először a probléma eredetét, tekintsünk vissza az elmúlt időszak történésére. Fordítsunk időt és energiát arra, hogy a táplálkozásunkat átformáljuk, egészségesebben étkezzünk és rendszeresen mozogjunk, valamint a vitaminok pótlására is figyeljünk. A jóga például kifejezetten egy olyan mozgásforma, mely a hátat, gerincet, izomzatot megdolgoztatja, miközben az elmét lecsendesíti, azaz a test és lélek harmóniájának megteremtésére tökéletes gyakorlatsor.

A jóga mellett pedig ami a legtöbbet teheti a kiegyensúlyozott életünkért, az a családdal, barátokkal töltött minőségi idő.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.