Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Tudástár

Fiatalító csodaszer, ami immunerősítő hatással bír? Igen, ez a Q10-koenzim!

2021.06.18 10:19
Fiatalító csodaszer, ami immunerősítő hatással bír?  Igen, ez a Q10-koenzim!

Az immunrendszer erősítése elengedhetetlen, azonban nem csak a téli időszakban legyengült szervezet esetében szükséges védekezni a vírusokkal szemben, hanem egész évben tudatosan fókuszálni kell a szervezet megerősítésére és ellenállóbbá tételére egyaránt.

Biztosan hallottál már a Q10-koenzimről, de a reklámoknak hála valószínűleg az öregedéskésleltető szerek juthatnak eszedbe.

Azonban a Q10-koenzimnek más szerepe is van, mint például az immunrendszer megerősítése

Miért van szükséged Q10-koenzimre?

A Q10-koenzim ugyanolyan fontos összetevő a fiatalok számára, mint az idősebb korosztály tagjainak. Összességében nem csak a felgyülemlett, szervezetre káros szabadgyökök negatív hatásaival szemben véd, hanem más pozitív szereppel is rendelkezik, ilyen az immunerősítés is.

A koenzim-Q10, azaz az ubikinon egy olyan anyag, amely a sejtekben van jelen és felelős azok energiatermelő anyagcsere-folyamataiért. 

Ennek az anyagnak köszönhetően sokkal könnyebben eléred szervezeted optimális energiaszintjét és meg is tarthatod azt. Antioxidáns tulajdonságokkal is bír, így segíti az oxidatív stressz káros hatásainak mérséklését, végül pedig csökkenti a magas vérnyomást is a szív- és érrendszerre gyakorolt pozitív hatásának köszönhetően. 

Ugyan a Q10-koenzim jelen van a sejtekben, számuk a kor előrehaladtával csökken, így időben gondoskodni kell a megfelelő pótlásáról. Hiszen a Q10-koenzim hiányában nagyobb eséllyel alakulnak ki a kardiovaszkuláris rendszerhez kapcsolódó rendellenességek.

A Q10-koenzim hasznossága

A Q10-koenzim jellegzetességeire az elmúlt évtizedben nagyobb figyelmet fordítottak, így kutatások is igazolják, hogy számos betegség kezelésében hatékonyan tudnak eljárni. Így csökkenthető a vírusos gyulladások hatása is, valamint pozitív változások következnek be a neurodegeneratív betegségek kezelésében is.

Napjainkban még kiemelkedőbb a szerepe, hiszen a Q10-koenzim akár a COVID19 szövődményeinek leküzdésében is segíthet. Mindez nem azt jelenti, hogy segítségével elkerülhető a vírusfertőzés, de segíthet a szervezet egészségi állapotának fenntartásában és ezzel a nagyobb ellenálló képesség kialakításában egyaránt. 

Manapság számos formában beszerezhető a Q10-koenzim a piacon. Azonban a leghatékonyabb formula a folyékony, ampullás kiszerelés, hiszen sokkal könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban felszívódik és sokkal jobban hasznosul.

Az ampullás immunerősítő formulát beszerezheted a Marnys webshopjában is! Azonban ne feledkezz meg a kiegyensúlyozott táplálkozásról sem, hiszen számos étel tartalmazza az ubikinont úgy, mint a húsok, a halak, egyes gyümölcsök, zöldségek, valamint olajos magvak. Így összességében lényeges a változatos és tápanyagokban, valamint vitaminokban dús táplálkozás, de gondoskodni kell a megfelelő Q10-koenzim utánpótlásról is.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.