Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Tudástár

Bélflóra-erősítés a kiegyensúlyozott immunrendszerért

Szeitz Krisztina
2020.07.01 08:32
Bélflóra-erősítés a kiegyensúlyozott immunrendszerért

Az erős immunrendszer alappilére az egészséges és kiegyensúlyozott bélflóra! Hogyan érhetjük el és tarthatjuk meg emésztőrendszerünk optimális állapotát? – Olvass tovább és kiderül!

Általános egészségi állapotunkat alapvetően immunrendszerünk erőssége vagy éppen gyengesége határozza meg. Ez egy jól ismert és sokszor ismételt tény. Azonban arról már kevesebbet hallani, hogy hiába igyekszünk természetes módszerekkel felturbózni magunkat, ha bélflóránk nincs megfelelő állapotban, akkor az értékes hatóanyagok sem képesek megfelelően hasznosulni a szervezetben.

 

Leharcolt bélflóra = gyenge immunrendszer

A bélflóra egészséges állapotának fenntartása elsőre egyszerűnek, könnyűnek, talán még banálisnak is hangozhat, pedig immunrendszerünk jelentős része ettől függ.

Antibiotikumoktól, tartósítószerektől, ízfokozóktól és mesterséges vegyi anyagoktól túlterhelt emésztőrendszerünk nagyon is megsínyli a modern kor mindennapjait. Ennek következtében bélflóránk folyamatos harcnak van kitéve, melyből nem mindig kerül ki győztesen. Következésképpen a bevitt minőségi élelmiszerek, multivitaminok, étrend kiegészítők sem tudnak megfelelően hasznosulni.

Hiába próbáljuk természetes úton támogatni immunrendszerünket, először emésztőrendszerünket kell megfelelő állapotba hoznunk, illetve annak hatékonyságát folyamatosan fenntartanunk. Ennek - a pre- és probiotikumok fogyasztása mellett - az egyik legjobb módja az olyan természetes superfoodok bejuttatása, mint az aloe vera.

 

Aloe Vera – évezredes gyógyító

Az aloe vera növény gyógyereje már évezredek óta ismert. Használták többek között az ókori görögök, egyiptomiak és indiaiak. Széles körű elterjedtsége ahogy a jelenben, úgy a múltban sem volt véletlen, hiszen egyedi összetételének hála külsőleg és belsőleg is alkalmas sejtregenerálásra. Külsőleg égési sebek és vágások gyógyítására használható, míg belsőleg elősegíti a bélrendszer megfelelő működését és a kiválasztást.

Az aloe vera frissen sajtolt nedve több, mint 160 különféle anyagot tartalmaz, így A-C- E -vitaminokat, B –vitamin csoportokat, ásványokat (például kalciumot, magnéziumot, vasat és cinket) számos aminosavat, enzimeket és magas koncentrációjú poliszacharidokat.

 

A MARNYS® Aloe Royal folyékony étrendkiegészítője mindezen értékes hatóanyagokat természetes módon kínálja, további immunerősítő vitaminokkal és ugyancsak immunfokozó méhpempővel kiegészítve. Itt fontos kiemelni a folyékonyság tényét, hiszen ennek köszönhetően rendkívül gyors az étrend-kiegészítő felszívódási sebessége és az aktív anyagok is hatékonyabban épülnek be a szervezetbe. Az Aloe Royal GMO-mentessége mellett laktóz- és gluténmentes vitamin, így az arra érzékenyek is bátran használhatják, sőt. A különféle ételallergiával és/vagy ételintoleranciával küzdők számára talán még inkább lényeges a bélflóra megfelelő egyensúlyban tartása.

 

Kövessünk teljesen hagyományos táplálkozási formát, vagy éljünk mentesen, az immunerősítéshez elengedhetetlen a megfelelő belső egyensúly megtartása a megbetegedések elkerülése érdekében.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.