Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Tudástár

Szempillanövesztésre fel!

Szeitz Krisztina
2020.07.31 11:10
Szempillanövesztésre fel!

Az egészségtől ragyogó, dús szemöldök és szempillák valószínűleg minden nő vágya. A csábító pillantás elérése szerencsére nem álom, természetes módszerekkel elérhető!

Az igéző tekintet és ezzel együtt a hosszú szempillák és formázott szemöldök már régóta a mindennapi szépségápolás részét képezi. Azonban ahogy a divat, úgy a szemöldök és szempillatrend is folyamatosan változik. Míg a 2000-es évek elején a vékonyra szedett szemöldök volt a menő, addig mára ez teljesen megváltozott. Napjainkban a természetes, dús, határozott és ápolt szemöldök, illetve a nyitott tekintetet kölcsönző szempillák testesítik meg a szépség fogalmát.

 

Tényleg kell a mesterséges dúsítás?

A hőn áhított szemöldök és szempilla „megszerzése” céljából különféle szépészeti eljárások születtek. Ezek természetes volta, illetve szükségessége igencsak megkérdőjelezhető. Az viszont kétségtelen tény, hogy ezek a dúsító, hosszabbító technikák gyorsan és hatékonyan segítenek elérni a kívánt célt.

 

Lássuk melyek ezek:

  1. Tartós szempillaépítés, vagy – szempillahosszabbítás.

Ez tulajdonképpen a köztudatban 3D és 4D műszempillaként szerepel. A jól csengő kifejezés szálankénti műszempillafelhelyezést takar. Az 1D-től kezdve egészen 12D-ig is elmehet. Az 1D-nél 1 saját szempillára kerül fel 1 db műszempilla, a 2D esetében 1 saját pillára már 2 db mű kerül, a 3D-nél 1 sajátra 3 db műszempilla jön és így tovább egészen a 12-ig. A gondosan és minőégi munkával elkészített szempilladúsítás eredménye a tekintet hangsúlyozása.

  1. Szempilla lifting és göndörítés

A szempilla lifting esetében a szempillák tartós göndörítése és megemelése történik a nyitottabb tekintet elérése érdekében. A YUMI™ LASHES módszerről nem is beszélve, mely egy újfajta technikával, a szempillatövektől emeli és göndöríti meg a pillákat.

  1. Szemöldök laminálás

A legújabb őrület lényege, hogy a szemöldökszálakat szépen egy irányba fésülik, elválasztva egymástól, ezzel dúsabb hatást érve el. Ezt az egyirányba fésült rendezettséget egy speciális anyag felvitele segítségével fixálják. Ennek következtében a szemöldök 1-1,5 hónapig rendezett marad. Az viszont már egyénre szabottan egy teljesen más kérdés, hogy az eljárás a természetesség hirdetése mellett mennyire őrzi meg ténylegesen a naturális megjelenést?!

 

Vissza a természeteshez!

A fent említett mesterséges szemöldök és szempilla szépítő eljárások sokak kedvencévé váltak, ugyanakkor elgondolkodtató, vajon mennyire vannak negatív hatással ezek a módszerek a pillákra.Tényleg szükséges kémiai behatásnak kitenni az eredetileg a szem védelmi funkcióját ellátó szempillákat és szemöldököt?

 Szerencsére azok számára is létezik abszolút természetes, mindenféle vegyi anyagoktól mentes megoldás, akik mesterséges eljárások, kemikáliák nélkül szeretnék elérni az igéző tekintetet.

Az olyan különféle házi szépítőszerek mellett, mint az olívaolaj, a kókuszolaj és ricinusolaj a MARNYS® RICINLASHIgéző pillákért ápoló és hidratáló olaja tökéletes választásnak bizonyulhat.

A RICINLASH nevet viselő termék magas minősítéssel rendelkezik (Soil Association által COSMOS ORGANIC tanúsítványú, 100% -ban természetes és 97,9% -ban biogazdálkodásban termesztett alapanyagokból készült), vegán, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt. A készítmény abszolút natúr alkotóelemeket tartalmaz (ricinusolaj, körömvirág, homoktövis és ázsiai gázló kivonatok), melyek együttesen segítik szebbé, hidratáltabbá és erősebbé varázsolni a szemöldököt, szempillákat.

Miért ezek az összetevők kerültek bele?

  • ricinusolaj külsőleg kiváló a sérült szempillák regenerálására, illetve hatékony a viszketések, kipirosodások és enyhébb ekcémás tünetek kezelésére is.
  • napraforgóolaj hidratáló tulajdonsásának köszönhetően külső használata során enyhíti a bőrgyulladásokat, valamint regenerál, továbbá véd a napsugarak káros hatásai ellen. A-, C-, D- és E-vitamin tartalmával táplálja a sejteket.
  • Az ázsiai gázló kivonat remek sebgyógyító, hámosító és sejtregeneráló. Többek között antioxidáns hatású és az irritációt is képes meggátolni.
  • körömvirág kivonat külső alkalmazása révén javul a sebgyógyulás és csökken a kezelt felület gyulladása.
  • homoktövis olaj magas E-vitamin tartalma által jótékonyan hat a hámsejtek állapotára, elősegíti a regenerálódást és gyulladáscsökkentő hatású.

 A készítmény összetétele által ideális enyhébb ekcémás bőrkiütések csillapítására, mely a klóros víz hatására nyáron fokozottan jelentkezhet. Így nemcsak tekintetünket varázsolja csábítóbbá, hanem a család esetleges kiütéseit is kezelni tudja.

 

A RICINLASH olajról még jó tudni, hogy 50ml-es kiszerelésben kapható, vagyis akár egy évre is elegendő. A termék tartozéka egy kisebb szempillakefe, melyet úgy kell használni, mint egy átlagos szempillaspirált, azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben ápoló olaj kerül felvitelre. Az apllikátor használata annyira egyszerű, hogy kényelmesen a napi rutin részévé tehető.

Mivel a kefe segítségével a hidratáló olaj szemöldökre is könnyedén felvihető, ezért mind a műszempilla, mind pedig a szemöldöklaminálás helyett minőségi otthoni megoldást kínál.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a szempilla és szemöldök mesterséges dúsítása sok ídőt, energiát elvesz és még egy extra pénzkiadás is, a fodrász, körmös, kozmetikus felkeresésén túl. Ezért is érdemesebb lehet a növényi alapú, otthoni megoldást választani.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.