Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!

Minőség

A MARNYS® egyet jelent a minőséggel, innovációval és a természetes összetétellel.

 A MARNYS® több, mint 50 éves fennállása során gondos odafigyeléssel és innovatív szemléletmóddal dolgozik azon, hogy a legmagasabb színvonalat nyújtsa a gyártásban és a végtermékben egyaránt.

Ennek eredményeként a természetes összetevőjű étrend-kiegészítő termékek ágazatában vezető szerepet játszik.

A vállalat hitvallása szerint a természetes összetevőjű termékek egészségesebbek és jóval hatékonyabbak a sokszor ellenőrizhetetlen szintetikus termékekkel szemben. Ugyanakkor a MARNYS® nem elégszik meg csupán ennyivel, hiszen minőségbiztosítási programjának középpontjában egy olyan komplex ellenőrzési struktúra áll, amely egy világviszonylatban kimagasló, elmélyült és alapos vizsgálatrendszeren nyugszik.


A MARNYS® termékei a legmagasabb követelményeket támasztó szervezetek által elismert minőséget biztosítják! 

 1. GMP - GOOD MANUFACTURING PRACTICE - JÓ ELŐÁLLÍTÁSI GYAKORLAT

Minden MARNYS® termék a GMP szabályai szerint kerül előállításra:

 • A vállalat minden egyes gyára és laboratóriuma GMP minősített. Ez azt jelenti, hogy a termékek a legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelő környezetben készülnek. Ez magába foglalja a hőmérséklet, a nyomásszint, a páratartalom és a mikrobiológiai környezeti tényezők folyamatos ellenőrzését.
 • A gyártási folyamat során minősített szakemberek felügyelik az előírt protokollok, minőségi szabályok betartását. Továbbá azt, hogy a tanúsítványok kiadásánál minden egyes felhasznált összetevő az előállított termék esetében 100%-ban biztosított legyen.

 1. ISO 9001:2015 szabvány

(ISO 9001:2015 Quality Management Systems. Requirements)

Az ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány/minőségirányítási rendszer egy olyan értékadó termelőeszköz, mely garanciát jelent a minőségre. A szabvány nemzetközi mércéjének való megfelelés belépést biztosít a magas minőségi követelményekkel bíró, nemzetközi, profi szervezetek világába.

A ISO 9001:2015 rendszer lényeges pontjai:

 • Fogyasztó- és partner-orientált szemlélet.
 • Munkatársak aktív részvétele.
 • Folyamat alapú megközelítés.
 • Folyamatos fejlődés.
 • Tény alapú döntéshozatal.
 • Kölcsönösen előnyös kapcsolatrendszer a beszállítókkal.

 1. IFS FOOD TANÚSÍTVÁNY

Az IFS tanúsítvány egy nemzetközileg elismert sztenderdizációs rendszer, amelyet a Global Food Safety Initiative (Globális Élelmiszerbiztonsági Szervezet) állít ki.

A MARNYS® IFS tanúsítványa garancia arra, hogy a gyártott termékek megfelelnek a szigorú élelmiszerbiztonsági és minőségi előírásoknak.

A tanúsítvány speciálisan azokban az esetekben előirt és fontos, amikor az előállítási folyamat során az összetevők szennyeződhetnek, illetve a csomagolás közben sérülhetnek.

Az ISF Food tanúsítvány nélkülözhetetlen minden élelmiszeripari terméket létrehozó vállalat, illetve kisebb magántulajdonú márkák számára.

 

 1. COSMOS SOIL ASSOCIATION LTD.-ECOCERT

A MARNYS® termékei a világ egyik legrangosabb biogazdasági szervezetének tanúsítványával hitelesítettek.

A COSMOS tanúsítvány egy jelentős plusz az ECOCERT (biominősítés-natúr és organikus termékminősítésre szolgáló nemzetközi szabvány szerint) irányadó elveihez:

 • Biogazdaságokból beszerzett alapanyagok használata.
 • Az előállítási folyamat során szem előtt vannak tartva az emberi egészségügyi tényezők és a környezetbarát eljárást.

A Green Chemistry, azaz Zöld Kémia elveinek követése es integrálása.

 1. A MARNYS® MINŐSÉG ELLENŐRZÉSI RENDSZERE A LLOYD’S REGISTER QUALITY ASSURANCE ÉS A QUALITY MANAGEMENT SYSTEM STANDARD: ISO 9001:2015 ÁLTAL TANÚSÍTOTT.

Ezen rendszerek az étrend-kiegészítő készítmények kutatási, fejlesztési és előállítási területein alkalmazottak:

 • Olyan folyamatok kivitelezése, amelyek a legmagasabb professzionális szakképzettséget elvárják.
 • A termékek előállítása során olyan értékrendszerek követése, amelyek a legmagasabb szakmai megítélést és hozzáértést kívánják.
 • Folyamatok és eredmények kritikai kiértékelése mind a partnerek, mind a részvénytulajdonosok számára.
 • Piaci versenyképesség szabályainak követése és betartása által egyenlő esélyek megteremtése.

 

 1. FENNTARTHATÓSÁG

A MARNYS® szemléletmódjának középpontjában a természet áll, nemcsak a termékek forrásaként, hanem a cég vezérelveként is: a természet megóvása és fenntartása a jövő generációi számára komoly elköteleződés.

A Sustainable Development Program aktív résztvevőjeként kötelességének tekinti, hogy folyamatosan fejlessze környezettudatosságát, csökkentse az ökológiai lábnyomát, megóvja a vizeket, újrahasznosítson és energiát takarítson meg. Továbbá célja, hogy aktív részese legyen a környezetvédelemnek helyi és globális szinten egyaránt.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.