Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!

Gyártó

A MARNYS® termékeket előállító, spanyol székhelyű MARTÍNEZ NIETO, S.A. 1968-as alapítása óta rendíthetetlenül hirdeti a természetes minőséget. Kiemelt célja a naturális- és biotermékek minél szélesebb körben történő gyártásának és forgalmazásának támogatása a legmagasabb minőségi szabványoknak való megfelelés mellett.

A MARNYS® elkötelezett híve a természetes alapanyagú termékeknek, hisz azok hatékonyságban túlszárnyalják szintetikus társaikat. A vállalat naturális összetevők melletti szilárd kitartása az egyik legnagyobb érték, amely az étrend-kiegészítők piacán megkülönbözteti a szintetikus elemeket is felhasználó szereplőktől.

A MARNYS® termékek előállításánál a gyártó nem használ ionizált sugárzással kezelt összetevőket, azaz olyan gyártási módszert, amely során ionos sugárzással előzik meg az adott termék károsodását és a potenciális kórokozók kialakulását.

A gyártó tartózkodik a GMO-összetevők (úgynevezett genetikailag módosított összetevők) mindennemű használatától is, hiszen ez nem felel meg a természetes gyártási módszer támasztotta követelményeknek.

A spanyol gyártó továbbá elkötelezett híve a környezet védelmének! Ennek fényében aktívan részt vállal aFenntartható Fejlődés Programban. Teszi mindezt a hulladékkibocsátás csökkentése és a vizek tisztaságának megóvása érdekében. A felhasznált anyagok széleskörű újrahasznosításával részt vállal a helyi és globális szintű fenntarthatóságban is.

Az innovatív gyártási technológiának is köszönhetően, a MARNYS® termékei már több, mint 60 országban kerülnek forgalmazásra. A kiemelt minőséggel rendelkező készítmények 2017 óta Magyarországon is elérhetők.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.