Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!

Forgalmazó

A spanyol anyavállalattal rendelkező MARNYS® Magyarország 2017 óta van jelen a hazai étrend-kiegészítők piacán. A cég megalakulása mögött egy sikeres üzletasszony és családjának elhivatottsága húzódik. Ez az elhivatottság több éves spanyolországi létből eredeztethető. A külföldön eltöltött idő egyik legerőteljesebb tapasztalatának hozadékaként vált világossá a betegségek kezelési módjának országonként való eltérése. Ugyanakkor a prevenció, a tudatos és hatékony egészségmegőrzés határok nélküli, globális kérdés.

A forgalmazó az egészséges életforma hirdetésének egyik alappilléreként a természetes eredetű, kemikáliáktól mentes és magas minőségű étrend-kiegészítők használatát határozta meg.

Az értékes vitaminok és természetes összetevők ideális kombinációja mellett a MARNYS® termékcsaládja az innovatív gyártási technológiával előállított folyékony formulának köszönhetően, az aktív hatóanyagok gyors felszívódását garantálja. Teszi mindezt folyékony halmazállapotával, egy újfajta egészségmegőrzés lehetőségét kínálva.

A MARNYS® in HUNGARY küldetésének tekinti a már említett prevenció és az egészségtudatosság hirdetését. A minőségi alapanyagokból összeállított multivitaminok, funkcionális vitaminok olyan, lassan népbetegségnek számító problémákkal küzdő fogyasztóknak igyekeznek - a vitaminfogyasztás területén -megoldást kínálni, mint az ételintolerancia, vagy a cukorbetegség.

A MARNYS® in HUNGARY célja az egészséges életvitel innovatív módon való támogatása. Teszi mindezt kiváló minőségű és természetes alapanyagok felhasználásával, 21. századi igényekre szabva.

 

 

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.