Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!

A folyékonyság előnyei

Miért jó, ha folyik?

A folyékony formula sokkal magasabb biológia hasznosulást tesz lehetővé a szervezet számára.

Ezért a MARNYS® étrend-kiegészítői elsősorban vizes és olajos alapúak. Fontos tudni, hogy leggyorsabban a vizes és olajos, illetve folyadékban oldható por állagú kivonatok szívódnak fel a szervezetben. Ezzel szemben a szilárd beviteli forma esetén jóval lassabb integrálódásra számíthatunk.

A gyógyszerészeti termékek/étrend-kiegészítők ugyanúgy az emésztőrendszeri folyamatok hátasai alá kerülnek, ahogy az ételek vagy italok. Ezért a szájon át történő alkalmazás során egyéb tényezők is befolyásolják a felszívódási hatékonyságot, így például a béltraktus funkcionális állapota, annak pH értéke és természetesen az elfogyasztott készítmény halmazállapota.

A MARNYS® folyékony formulái bélrendszerbe kerülésük után, halmazállapotukból adódóan gyorsabban és hatékonyabban képesek átjutni a sejtmembránokon, bekerülni a véráramba, mint tablettás társaik. Az emésztés folyamata során az értékes hatóanyagok a véráramon keresztül eloszlanak, majd a szükséges helyen hasznosulnak.

MARNYS® étrend-kiegészítői halmazállapotuknak köszönhetően szinte azonnal a véráramba kerülnek és a folyékonyságból adódó gyors felszívódásból adódóan 90-98%-ban hasznosulnak.

A cseppfolyós állag pozitívumai

A folyékony, kis ampullás, vagy éppen adagolócseppes vitaminok egyik legjobb tulajdonsága, hogy minden korosztály számára könnyen fogyaszthatók - legyen szó csecsemőkről, gyermekekről, idősekről, vagy akár nyelési nehézséggel küzdőkről. Ételekbe is egyszerűen elkeverhetők, így szükség esetén észrevétlenül csempészhetjük be akár gyermekünk szervezetébe.

gyorsan felszabaduló hatóanyagoknak köszönhetőn a folyékony formában alkalmazott vitaminoknak magas a hasznosulási arányuk, így lemerült vitaminkészleteinket hatékonyan és rövid idő alatt feltölthetjük.

Easy to use – használd könnyedén!

A MARNYS® vitaminok ivóampullás és adagolócseppes kiszerelésben járulnak hozzá a kiegyensúlyozott életminőség fenntartásához. Az ivóampullás forma nagy előnye, hogy kísérőfolyadék nélkül bevehető és bárhová könnyen magunkkal vihető, így a napi rohanásban is biztosan mindig kéznél lesz.

Az üveg-, illetve cseppentős csomagolás azon túl, hogy praktikus, még újrahasznosítható is, mely tény a környezetvédelem szempontjából roppant lényeges.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.