fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

A MARNYS® termékek = hitelesített minőség

A MARNYS® minőségbiztosítási programjának középpontjában egy olyan komplex ellenőrzési struktúra áll, amely nemcsak versenyképes számos orvosi laboratóriummal, de egy sokkal elmélyültebb és alaposabb vizsgálatrendszeren alapul, mint akár bárhol a világon az élelmiszeripar.

A legmagasabb követelményeket támasztó szervezetek által elismert minőség a MARNYS® -nál!

1. GMP - Good Manufacturing Practice - Jó Előállítási Gyakorlat

A MARNYS® termékek mind a GMP szabályai szerint kerülnek előállításra

 • A GMP szabályainak követése által a termékek egy folyamatosan szinten tartott minőséget és biztonságos használatot, illetve hatékonyságot képviselnek.
 • Minden egyes gyár, laboratórium GMP minősített, tehát a termékek a legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelő környezetben készülnek, amely magába foglalja a hőmérséklet, nyomásszint, páratartalom és mikrobiológia környezeti tényezők folyamatos ellenőrzését.
 • Minősített szakértők felügyelik, hogy a gyártás folyamán az előirt protokollok, a minőségi előírások, ellenőrzések, tanúsítványok kiállítása minden egyes felhasznált összetevő az előállított termék esetében100%-ban biztosítva legyen.

2. ISO 9001:2015

Az ISO 9001:2015 teljesítése folyamatos fejlődést tesz lehetővé mind a minőség biztosítási rendszerek, mind pedig a szervezés területén.

 • Fogyasztó- és partner-orientált szemlélet
 • Munkatársak aktív részvétele
 • Folyamat alapú megközelítés
 • Folyamatos fejlődés
 • Tény alapú döntéshozatal
 • Kölcsönösen előnyös kapcsolatrendszer a beszállítókkal

3. IFS FOOD

Az IFS tanúsítvány egy nemzetközileg elismert sztenderdizációs rendszer, amelyet a Global Food Safety Initiative (Globális Élelmiszerbiztonsági Szervezet) állít ki. A MARNYS® IFS tanúsítványa garancia arra, hogy az előállított termékek megfelelnek a szigorú élelmiszerbiztonsági és minőségi előírásoknak.

Ez a tanúsítvány speciálisan azokban az esetekben előirt és fontos, amikor az előállítási folyamat során az összetevők szennyeződhetnek, illetve sérülhetnek a csomagolási folyamat során.

Az ISF Food tanúsítvány nélkülözhetetlen minden élelmiszeripari terméket előállítónak, illetve a kisebb magántulajdonú márkáknak.

4. COSMOS SOIL ASSOCIATION Ltd.

MARNYS® termékei a világ egyik legrangosabb bio gazdasági szervezetének tanúsítványával hitelesítettek. A COSMOS tanúsítvány egy jelentős plusz az ECOCert irányadó elveihez: bio gazdaságokból beszerzett alapanyagok használatának promótálása, előállítási folyamatok az emberi egészség tényezők es a környezet tiszteletbe vételével. A Green Chemistry azaz Zöld Kémia elveinek követése es integrálása.

5. A MARNYS® minőség ellenőrzési rendszere a Lloyd’s Register Quality Assurance és a Quality Management System standard: ISO 9001:2015 által tanúsított.

Ezen rendszerek az étrend-kiegészítő készítmények kutatási, fejlesztési és előállítási területein alkalmazottak.

 • Olyan folyamatok kivitelezése, amely a legmagasabb professzionális szakképzettséget kívánják.
 • Olyan értékrendszerek követése a termékek előállítása során, amelyek a legmagasabb szakmai megítélést és hozzáértést kívánják.
 • Folyamatok és eredmények kritikai kiértékelése mind a partnerek, mind a részvénytulajdonosok számára.
 • Piaci versenyképesség szabályainak követése es betartása által egyenlő esélyek megteremtése.

6. Fenntarthatóság

A MARNYS® szemléletmódjának a középpontjában a természet áll, nemcsak mint termékeink forrása, de mint a cég vezérelve is: a természet megóvása és fenntartása a jövő generációi számára komoly elköteleződés. A Sustainable Development Program aktív résztvevőiként felelősségüknek és kötelességüknek tekintik, hogy folyamatosan fejlesszék környezettudatosságunkat, csökkentsék az ökológiai lábnyomunkat, megóvják vizeinket, újrahasznosítsanak és energiát takarítsanak meg. Céljuknak tekintik, hogy aktív részesei legyünk a környezetvédelemnek helyi szinteken úgy, mint globálisan.