fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

A folyékony MARNYS® vitaminok előnyei

Tudta, hogy a folyékony formula sokkal magasabb biológiahasznosulást tesz lehetővé a szervezet számára?

A felszívódás leggyorsabb vizes kivonatok esetében, ennél lassabb az olajos kivonatoknál, illetve még lassabb szilárd beviteli forma esetén.

A gyógyszerészeti termékek ugyanúgy az emésztőrendszeri folyamatok hátasai alá kerülnek, akár az elfogyasztott ételek vagy italok. Ezért a szájon át történő alkalmazás során egyéb más tényezők is befolyásolják a felszívódási hatékonyságot, így például a béltraktus funkcionális állapota, annak pH értéke, és természetesen az elfogyasztott készítmény halmazállapota. Az emésztés folyamata során a hatóanyagok bekerülnek a véráramba. A MARNYS® vitaminok zsírban és vízben oldódó átvivő anyagai lehetővé teszik oldódásukat, mind vízben mind pedig zsírban, ezáltal biztosítva a sejtmembránokon történő átjutást, majd a véráramba kerülést. Ez az átjutási folyamat azonban nyilvánvalóan gyorsabb egy folyékonyan bevitt készítmény és annak oldott hatóanyagai esetében. Majd innen a véráram rendszerén keresztül eloszlik, szétáramlik és megemésztődik, míg végül kiválasztódásra kerülnek a hasznosításra kerülő molekulák.

Halmazállapotuk által a MARNYS® folyékony vitaminjai azonnal a véráramba kerülnek és 90-98%-ban hasznosulnak a folyékonyságnak köszönhető gyors felszívódás által. Gyógyszerészeti termékek esetében ráadásul minél magasabb az aktív hatóanyag koncentráció annál nagyobb a felszívódás is.

A folyékonyságból fakadó termékelőnyök közül kiemelkedik, hogy a MARNYS® vitaminfolyadékok gyermekek által egyszerűen és kényelmesen, nagy biztonsággal fogyaszthatók. A készítmények kellemes ízesítésűek, hozzáadott kísérőfolyadék nélkül is kellemesen bevihető.

Az étrend-kiegészítők az egészséges táplálkozás kiegészítését szolgálják olyan tápanyagokkal, amelyekre szervezetünknek a létfontosságú funkcióik elvégzéséhez szüksége van. A MARNYS® vitaminfolyadékai ehhez nyújtanak innovatív és hatékony megoldást.