fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

A természetes táplálkozás és természetes szépség világa 1968 óta.

A magyar piacon szinte egyedülálló összetételekben jelenik meg a MARNYS® termékcsalád a méhpempő (Royal Jelly), propolisz és kombinált multivitamin tartalmú vitamin folyadék termékeivel, ampullás kiszerelésével.

A MARTÍNEZ NIETO, S.A. spanyol gyártó Cartagena városából (Murcia tartomány), mely a MARNYS® természetes összetételű étrend-kiegészítő termékek gyártója és forgalmazója. A cég 1968-as alapítása óta elkötelezett híve az innovativ gyártási folyamatokban a felhasznált nyersanyagok minőségének, késztermékei ellenőrzésének és azok minőségbiztosításának. Mindezt teszi annak érdekében, hogy termékei megfeleljenek a legmagasabb minőségi szabványoknak. Fejlesztéseinek eredményeképpen termékei jelenleg már több, mint 60 országban kerülnek forgalmazásra, így Európában, Amerikában, Ázsiában és Afrikában egyaránt.

Az egészség irányított fenntartása, és az immunrendszer felébresztése, a megelőzés lényegi elemeként!

Mindenki számára nehéz ügy az immunrendszer normál működésének önfenntartása. A MARNYS® termékekkel az immunerősítés folyamatosan megoldható, használata rutinszerű, ízvilágában kellemes. Mindezen felül a hatóanyag kombináció célzottan került összeállításra az adott fogyasztói célcsoport igényeire szabva, a hatékony eredmény elérése érdekében. A kínált termékek specifikált szedésével az immunrendszer erős és ellenállóbb maradhat. Az egészséges életmód kiegészítéseként támogatást ad az immunrendszer megerősített állapotának fenntartásához.

image

Vitamin kvízünk kitöltésével tesztelheti, hogy Ön mennyire jártas a vitaminok és étrend-kiegészítők világában. Az értékelést és a helyes válaszokat pedig a teszt kitöltése után megküldjük Önnek.

Termékeink

Vásárlói vélemények

Véleményezés

Véleménye van egy termékkel, vagy a webshoppal kapcsolatban? Írjon nekünk bátran, és feltesszük véleményét a weboldalunkra.