fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

MIÉRT PONT MARNYS?

  • 2018-09-23 22:47:55
  • Módosítva, ekkor: 2018-11-12 22:05:10

MIÉRT PONT MARNYS?

Mondhatnánk egyszerűen azt, hogy a forgalmazó cég megalapítása és a forgalmazott termék és maga a gyártó is családi vállalkozásokból nőtte ki magát. Napjainkban azonban inkább küldetéssé vált számunkra az ivóampullás spanyol MARNYS multivitamin megismertetése Magyarországon: gyerekek csecsemők, kisbabák immunrendszerének aktiválásért elhívatott személyekkel (legyen az szülő, rokon, orvos, barát, gondozó, nővér), illetve Nőkkel, így várandós Nőkkel, szoptatós Kismama Nőkkel, szépségüket megőrizni vágyó Nőkkel, sportolni eljutó és sportolni vágyó Nőkkel, munkájukra és családjukra koncentrálni kívánó Nőkkel, akik tudják, hogy ott a kérdés egy orrfújás, köhögés, hőemelkedés, hasfájás esetén: Vajon beteg lesz? Hogy oldjuk meg a holnapot?, hisz annyi teendő van másnap. Megint pont rosszkor lesz beteg gondolat? Bár ez igazságtalanság, mert a betegség mindig rosszkor van........

És természetesen a Férfiakra is gondol a gyártó, olyanokra, akik figyelmet szentelnek magukra, családjukra, munkájukra, sport teljesítményükre.  És felmenőinkre, akik külön figyelmet érdemelnek, s segítenünk kell nekik a vitaminok világában való tájékozódás közben, hiszen a mi tanácsainkat fogadják meg leginkább.

 

Adva van egy Anya, egy gyermek, külföldre költözés, mindig beteg a gyerek szitu, mikor szokja már meg az új környezetet, vírusokat. Pont ott kezd el közösségbe járni, de hát nem is jár, inkább otthon van. Várakozással teli időszak az adaptálódásra, a normál életviteli ritmus felvételére, de hiába, 2 hét otthon, 1 hét a közösségbe, pedig híres Spanyolország a klímájáról, friss levegő, nagy, kék sós vizek, mindenféle szelek, s egy nyugodtabb életvitel. Tanácsok sokasága mit tegyünk, mit adjunk, mit együnk, s milyen vitamint szedjünk – hosszú az információk, jó tanácsok listája. Aztán adott egy doktor bácsi, aki már unja, hogy mindig jövünk, ő sem érti, ideje ajánlania az antibiotikumon kívül mást is. Kicsi színes ampullák, van benne méhpempő – ez jó dolognak tűnik, itthonról ismerős – és vitaminok egybe. Multivitamin, szinte minden benne van. Sőt, nem kell tablettában lenyelni, napokat, heteket tölteni azzal, hogy egy 4 évest megtanítsunk arra, hogy miképpen nyeljen le egy tablettát, kapszulát.

Hanem csak egyszerűen, természetesen felráz, kinyit, megissza hármas – igény szerint kisérőfolyadékkal, vagy hígítva.

És valami megváltozik, telnek az óvodában töltött hetek, enyhe lefolyású betegségek még fellépnek, de el tűnnek órák alatt,  majd már 1 teljes hónap az óvodában – végre beszél is spanyolul, nem sír, nem kell napközben berohanni, mert lázas, köhög, a hasa fáj, nincs étvágya, nyűgös, sír, de miért szituk miatt, hanem mentálisan és fizikálisan a fejlődésre tud koncentrálni a kis teste. És most már 10 éves, azóta is ezt szedjük, s kiszámítható a tanév. Az idei mérleg: betegségben töltött napok száma 3 nap – valójában 1,5-2 nap, a 3. napon már edzésre akar menni.

És megint lesz életvitelszerű normál rutinja Mindenkinek, persze mindaddig, ameddig egy újabb kis delikvenssel kezdjük az egészet újra, de már tudjuk, hogy a Marnys-al!