fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

10 tény a MARNYS folyékony vitaminjairól, amit mindenkinek tudni érdemes!

  • 2018-11-12 22:01:21
  • Módosítva, ekkor: 2019-04-25 17:10:32

Egyszerű, hatékony és biztonságos a bevitelük kisgyermekek/csecsemők és idősek számára is.

A folyékony állag segíti a felszívódást és ezáltal a hasznosulást (90-98%).

A MARNYS® sötétített, borostyán színű üvegcséi és ivóampullái segítenek abban, hogy az aktív anyagok hosszantartóan stabilak maradjanak és hosszútávon biztosítják a vitaminfolyadékokban az aktív hatóanyagok változatlan jelenlétét. 

A kiszereléseken megjelölt dózisok segítik, a napi előírt mennyiség pontos bevitelét. Az ivóampullás adagok pedig napi gyakoriságra kimértek, egyszerű és hatékony a bevitelük.

Az újrahasznosítható üveg- és cseppentős csomagolások higiénikusak és egyben környezetvédelem szempontjából fontosak.

A D-vitaminok extra szűz olívaolaj felhasználásával készülnek, így jótékony hatással bírnak a szív és érrendszerre is, szóját pedig nem tartalmaznak.

A MARNYS® termékei GMO mentesek, nem tartalmaznak laktóz- és gluténszármazékokat, sőt vegán termék is van a kínálatban.

A gyártó a legszigorúbb minőségbiztosítási rendszerek mellett állítja elő termékeit, amelyekről a honlapján részletesen tájékoztatja a fogyasztókat.

A folyékony vitaminok kellemes, édes ízűek - gyermekek számára fruktózzal, felnőttek részére pedig édesítőszerrel készülnek.

Egy üveg MARNYS® vitamin akár kéthavi fogyasztásra elég terméket tartalmaz, ezáltal költségtakarékos a fogyasztó számára.

Az étrend-kiegészítők az egészséges táplálkozás kiegészítését szolgálják olyan tápanyagokkal, amelyekre szerveinknek létfontosságú funkcióik elvégzéséhez szükségük van. A MARNYS® vitaminfolyadékai ehhez nyújtanak innovatív és hatékony megoldást.