fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Méregtelenítés

  • 2020-01-08 12:36:17
  • Módosítva, ekkor: 2020-01-09 10:33:41

A gemmoterápia egy természetes gyógymód, amely a különféle növények hatóanyagaira, hatásmechanizmusára épül. A gemmo szó eredeti jelentéseiből is - mely többek között bimbó és rügy - kikövetkeztethető, hogy a növények mely részeiből nyerik a hatóanyagokat. Ezek a jövőbeni fejlődés érdekében a regeneráló életerőket is mozgósítani képes anyagok, hiszen a rügy azokat az „információkat” tartalmazza, amikből a jövőbeni növény kifejlődik. A rügy tulajdonképpen maga az élet, amit a Marnys eleve oldott, iható formában, fiolás kiszerelésben kínál a jelenkor igényeihez igazodva.

A MARNYS® Phytalgem Dren 7 féle organikus termesztésű növény értékes részeinek felhasználásával készülő méregtelenítő készítmény. Fogyasztását azért ajánljuk még azoknak is, akik a mindennapokban kiemelt figyelmet fordítanak az egészséges táplálkozásra, mert a környezeti hatások alól - mint például a szennyezett levegő, bőrünkkel érintkező kemikáliák, vízzel bevitt szennyeződések - senki sem tudja kivonni magát. A szervezetünkben felhalmozódó méreganyagok egy ideig ügyesen megbújnak, észrevétlenül rakva terhet a védekezőképességünkre, de előbb–utóbb olyan kellemetlen testi tüneteket okoznak, amelyek megkeseríthetik a mindennapjainkat. Ilyen lehet a látszólag indokolatlanul vissza-visszatérő fejfájás, emésztési panaszok, súlynövekedés, pattanásos bőr, ekcémás foltok a bőrön, és még számtalan, nehezen beazonosítható probléma.

A MARNYS® új termékét azoknak ajánljuk, akik a méregtelenítést hosszútávon szeretnék beépíteni életükbe - lemondás, önsanyargatás nélkül. A MARNYS® Phytalgem DREN egy, gondosan válogatott organikus növényi részek kivonatából készült, azok együttes hatására épülő folyékony étrend-kiegészítő.

A MARNYS® Phytalgem DREN  hatékonyan támogatja a szervezet méregtelenítését, az anyagcserét, és a zsírégetést is segítheti.  Az összetételében az organikus fiatal borókahajtás és nyírfarügy a fizikai test szintjén komplex ásványi anyag- és nyomelempótló. A kétféle organikus teakivonat – maté- és zöldtea – általános vízhajtó, méregtelenítő és energizáló hatásával támogatja a szervezetet. Az organikus ananászlé-koncentrátum pedig zsírégető, gyulladáscsökkentő, arthritis ellenes, csonterősítő és vesetisztító tulajdonságaival szolgálja a fogyasztók egészségét. A bio édeskömény az egyik legjobb puffadásgátló és görcsoldó gyógynövény az összetevők között, a lapos has szolgálatában. A szintén organikus gazdaságból származó guarana pedig a kávéhoz hasonló vízhajtó és élénkítő hatással bíró, energizáló, illetve egyes kutatások szerint memória- és hangulatjavító hatásával támogatja ennek a remek méregtelenítőnek az összhatását.

A praktikus kiszerelésnek köszönhetően könnyedén követhető a fogyasztás (napi egy fiola reggel, lehetőleg étkezés előtt), illetve kis helyen elfér, utazáskor sem foglal sok helyet.

Mint minden méregtelenítő terméknek, így a MARNYS® Phytalgem Drennek is fokozható a hatása megfelelő étkezéssel, elegendő víz fogyasztásával (napi 3 liter) és olyan rendszeres sporttevékenységgel, melynek lényege a pulzusszám növelése, és nem a megerőltetés. Fontos megemlíteni még a megfelelő mennyiségű rost fogyasztását, ami radírként működik a bélrendszerben, így segítve annak tisztulását és az értékes tápanyagok felszívódását.

A MARNYS® Phytalgem Dren laktóz- (tej-) és gluténmentes, vegán termék, mely organikus összetevőkből készült, és nem tartalmaz sem mesterséges tartósítószereket, sem stabilizátorokat, ráadásul kellemes ananászízével kellemes fogyasztási élményt nyújt.

Kapcsolódó termékek